Grinding

برای داشتن قهوهای شفاف و بالانس علاوه بر اسپرسو ماشین مناسب،آب مناسب،قهوه با کیفیت،دانش کافی برای عصاره گیری و دم آوری،داشتن یک آسیاب(grander) خوب و درجه بندی مناسب برای هر روش تاثیر زیادی در داشتن فنجانی تمیز(clean cup) خواهد داشت.

برای مثال در روشهای—قهوه ترک ، اسپرسو ، فرنچ‌پرس ،  درجه اسیاب تقریبا به شکل زیر است 

• قهوه ترک ———————-> مثل آرد

• اسپرسو ————————> مثل نمک

• فرنچ پرس ———————> مثل شکر

 

اسپرسو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کسب و کار اینترنتی آموزشگاه آرایشگری سمر یگانه شرکت ماهان تجهیز آزما فنچ های خاص as.finch96 دانلود کتاب نقد کتاب معرفی کتاب گوگل صحنه ساسنور نشده شبکه کیش